طرز تهیه سس باربیکیو خانگی خوشمزه و جادویی

سه شنبه 6 خرداد 1399
15:27
احمد رضایی

هیچ کس نمی‌داند این سس تیره‌رنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌ها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضی‌ها می‌گویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سس‌های متفاوتی که به آنها طعم می‌دهد خلاصه می‌شود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.


مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو

پیاز رنده شدهنیم پیمانه

سیر کوبیده شده۴ حبه

آب مرغیک پیمانه

سس گوجه فرنگییک پیمانه

کارامل سیاهیک قاشق غذاخوری

گرد پاپریکایک قاشق غذاخوری

نعنای خشک و آویشنیک قاشق چای‌خوری

خردلیک قاشق غذاخوری

برگ بودو پر

شکریک قاشق غذاخوری

فلفل قرمزیک قاشق چای‌خوری

سرکه سیر ترشیشش قاشق غذاخوری

آب لیمویک قاشق غذاخوری

کرهیک قاشق غذاخوری

روغنچهار قاشق غذاخوری

نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سس باربکیو خانگی


مرحله اول

برای تهیه کارامل سیاه، کافی است نیم پیمانه شکر را با کمی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید. تابه را مدام حرکت دهید تا همه جای شکر ذوب شده یکسان حرارت ببیند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا شکر سیاه شود. همینکه دود از شکر سیاه شده بلند شد، یک پیمانه آب را با احتیاط در تابه بریزید و دوباره آن را به جوش بیاورید تا شکر سوخته در آب حل شود.

کارامل سیاه رقیق است و بخاطر رنگش در غذا استفاده می‌شود و مصرف زیاد آن غذا را تلخ می‌کند.


مرحله دوم

حالا که کارامل سیاه‌تان آماده شد، پختن سس باربیکیو را شروع کنید. ابتدا کره و روغن را روی آتش ملایم داغ کنید؛ پیاز را برای حدود پنج دقیقه در آن تفت بدهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.


مرحله سوم

اجزای دیگر را هم در تابه بریزید و هم بزنید. آتش را تند کنید و ۱۰ دقیقه به مواد برای پختن وقت دهید. در این فاصله چند بار مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. سپس در تابه را ببنید و آتش را کم کنید تا مواد سس برای ۳۰ دقیقه دیگر در کنار هم بپزند. اگر در این فاصله نیاز شد، کمی آب جوش به مواد اضافه کنید.


چند نکته

پس از پخت، برگ بو را از قابلمه خاج کنید. این سس را در یخچال نگه‌دارید و هر بار کمی از آن را گرم کرده و روی کباب یا غذاهای دیگر بریزید.

می‌توانید سس گوجه‌فرنگی مورد نیازتان را هم خودتان درست کنید و حتی اگر از قبل سیرترشی خانگی درست باشید، می‌توانید با استفاده از سرکه ترشی خانگی‌تان در طرز تهیه سس باربیکیو تنها از ترکیب‌های دست‌ساز استفاده کنید.


منبع: iucook


[ بازدید : 148 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]