رولت هندوانه
مواد لازم :
تخم مرغ هم دمای محیط ۴عددآرد سفید ۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
عسل ۱ ق غ
روغن مایع ۶۳ گرم
شیر سرد ۸۰ گرم
سرکه سفید ۱ ق چ
دستور تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغها راجداکنید. زرده را با وانیل ونصف شکر (۳۵گرم) بزنید تا حجیم، سفید و کشدار بشه. عسل، روغن مایع، شیر را اضافه وخوب هم بزنید.آرد و نشاسته را با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
سفیده را با نصف باقیمانده شکر (۳۵گرم) و سرکه بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه در دو مرحله به زرده ها اضافه ش کنید و بصورت دورانی و خیلی آروم و با حوصله از یک جهت فولد کنید که پفش نخوابه. مایه را به دوقسمت تقسیم کنید به یکی رنگ سبز وبه یکی رنگ قرمز (رنگ ژله ای) اضافه و خوب مخلوط کنید.
کف قالب ۳۰×۴۰ را با کره چرب، کاغذروغنی بزارید و کاغذ را هم کمی با کره چرب کرده و دوتا مایه را همزمان بریزید داخل قالب، ۳بار به سطح کار بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتی گراد بمدت ۱۲الی۱۴دقیقه بپزید (فن روشن) دمای فرها باهم متفاوته مواظب باشید خیلی داخل فر نمونه که خشک بشه. از فر خارج کنید روی سیم توری بزاریدروش پارچه بکشید ده دقیقه زمان دهید خنک شه و بعد برگردونید کاغذرا جدا کنید روش پارچه بکشید و بریم ک خامه رو فرم بدیم. من خامه رو بصورت کیلویی از قنادی میگیرم داخل فریزر نگه میدارم تا یکماه ماندگاری داره. موقع نیاز یک ربع یا بیست دقیقه قبلش از فریزر خارج میکنم کمی شل شه، با همزن حدود ۵دقیقه میزنم تا فرم بگیره.
خامه را روی نان رولت بصورت یکدست با کاردک پخش کنید وآروم رول کنید دورش کاغذ روغنی بپیچید و بزارید تو یخچال یک ساعت بمونه خودشو بگیره بعد برش بزنید چند دونه چیپش شکلاتی روش بزارید تاشکل هندوانه بگیره.نوش جان
منبع: اینستاگرام
[ بازدید : 168 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]