خشک کردن گوجه به ۴ روش آسان و پر کاربرد

دوشنبه 28 بهمن 1398
0:44
احمد رضایی

گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توانید پوست گوجه‌ها را به راحتی با دست جدا کنید.



[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

دستور تهیه 3 مدل شیرینی خاص و محبوب

سه شنبه 22 بهمن 1398
18:34
احمد رضایی

با توجه به اینکه داریم به عید نزدیک میشیم و به دنبال پذیرایی عالی از مهمان ها هستیم من امروز تصمصم گرفتم این دو نوع شیرینی محبوب و خوشمزه رو بهتون آموزش بدم که میتونه توی پذیرایی هر چه بهتر شما از مهمان ها کمک کنه.

طرز تهیه شیرینی ماکارون

طرز تهیه سوهان عسلی

رولت خامه ای


[ بازدید : 268 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

رولت هندوانه

يکشنبه 13 بهمن 1398
2:27
احمد رضایی


مواد لازم :

تخم مرغ هم دمای محیط ۴عدد
آرد سفید ۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
وانیل ۱ ق چ
عسل ۱ ق غ
روغن مایع ۶۳ گرم
شیر سرد ۸۰ گرم
سرکه سفید ۱ ق چ


[ بازدید : 167 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه

پنجشنبه 26 دی 1398
9:03
احمد رضایی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:

توی مهمونی ها و مراسمات خیلی شیک شاید زیاد جایی برای شیرینی خشک نباشه ، اما شیرینی دانمارکی فرق داره و بخاطر طعم فوق العاده ش و زیاد خشک نبودنش پای ثابت بسیاری از مهمانی ها و پذیرایی ها می باشد :

با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی دانمارکی را در این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما بیان کنیم :

شیرینی دانمارکی



[ بازدید : 149 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار

سه شنبه 24 دی 1398
11:49
احمد رضایی

مواد لازم ته چین مرغ

  • مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
  • پیاز متوسط:1 عدد
  • برنج:1 کیلو
  • ماست کیسه ای ترش :850 گرم
  • زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
  • زعفران سائیده:1 ق چ
  • کره:100 گرم
  • روغن مایع:1/2 پیمانه
  • زرشک:100گرم
  • شکر:2 ق سوپخوری
  • نمک :به میزان لازم
  • خلال پسته:به میزان لازم

شیوه پخت ته چین مرغ


[ بازدید : 167 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ چغندر قرمز

دوشنبه 23 دی 1398
19:37
احمد رضایی

همــه‌می‌داننـد که رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو کنید که رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بی‌زحمت رفته‌اید. چغندر مانند سیب‌زمینی از گروه گیاهانی است که ریشه آن مصرف می‌شود.


[ بازدید : 135 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه کامل و خانگی گز

دوشنبه 23 دی 1398
13:54
احمد رضایی

طرز تهیه گز:

از جمله سوغاتی های اصفهان می توان به گز در میان سوغاتی های بسیار فراوان این شهر زیبا اشاره کرد ، اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید.

طرز تهیه گز



[ بازدید : 138 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

دوشنبه 16 دی 1398
9:48
احمد رضایی

مواد لازم مسقطی شیرازی

نشاسته :1 پیمانه
آب :7 پیمانه
شکر :3 پیمانه
کره :نصف پیمانه
خلال بادام :به مقدار لازم
خلال پسته :به مقدار لازم
زعفران آب کرده:به مقدار لازم
گلاب :4 قاشق غذاخوری
هل :به مقدار لازم

مسقطی


[ بازدید : 213 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمیز کردن قابلمه سوخته با ۳ روش کاربردی

يکشنبه 15 دی 1398
13:43
احمد رضایی

اگر از قابلمه‌ها به درستی نگهداری کنید، آن‌ها می‌توانند مدت زیادی عمر کنند و برای چند سال مفید باشند. تمیز کردن غذا‌های سوخته از قابلمه یکی از مهمترین موارد نگهداری از وسایل آشپزی است، بنابراین این مهم است که بدانید چگونه و چه مدت آن‌ها را خیس کنید، و با چه روشی سوختگی‌ها را از بین ببرید. در اینجا ۳ روش کاربردی برای تمیز کردن قابلمه سوخته یاد داده شده است.


[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آش امام قزوین

يکشنبه 8 دی 1398
0:28
احمد رضایی

مواد لازم برای آش امام قزوین :
برنج:2 پیمانه
گوشت گوسفندی:1 کیلو
آب گوشت:2 پیمانه
پیاز داغ:2 پیمانه
ماش:1 پیمانه
بلغور:1 پیمانه
عدس:1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه
لوبیا قرمز:1 پیمانه
فلفل سبز:1 یا 2 عدد
دارچین:1 قاشق مربا خوری
روغن:به مقدار نیاز
نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم


[ بازدید : 151 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]