شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

دنیای از خوشمزه ها

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

طرز تهيه چيكن تيكا ماسالا

ادويه گرام ماسالا يك قاشق چاي خوري

آبليمو ‏ يك قاشق غذاخوري

پودر زيره ‏ دو قاشق چاي خوري

دارچين ‏ يك قاشق چاي خوري

فلفل دو قاشق چاي خوري

زنجبيل رنده شده يك قاشق غذاخوري

نمك ‏ به مقدار لازم

روغن ‏ به ميزان لازم

طرز تهيه چيكن تيكا ماسالا
نوشته شده توسط : حامد طاها

طرز تهيه‎:‎

در كاسه اي ماست، آبليمو، زنجبيل رنده شده، ادويه گرام ماسالا و باقي ادويه ها را داخل كاسه ريخته و مرغ را به اين تركيب آغشته كنيد و سه ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم دار شود. سپس مرغ ها را از تركيب خارج كرده و در روغن تفت دهيد. در تابه ديگري مقداري روغن بريزيد و سير، پياز و فلفل را به آن اضافه كنيد. سپس نمك و ادويه ها را به همراه گوجه هاي پوره شده اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد خامه را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه بپزيد تا سس غليظ شود‎.‎‏ مرغ ها را در اين سس قرار داده و حدود 5-10 دقيقه بپزيد. سپس خورش را با برنج يا نان سرو كنيد.‏

نكته: ‏

* ادويه‏ گرام ماسالا مخلوطي از ادويه هايي با طبع گرم است كه مي توانيد از ادويه فروشي ها تهيه كنيد. در گرام ماسالا از تركيب پودر زيره، تخم گشنيز، هل، فلفل سياه، دارچين، ميخك و جوز هندي استفاده شده است. ‏

* بنا به ذائقه تان مي توانيد ميزان ادويه ها را در اين خورش كم و زياد كنيد. اما يادتان نرود كه هويت غذاهاي هندي به ميزان زياد ادويه ها و تندي شان است.‏

منبع: ashpzbashi

فوت و فن درست کردن “مخلوط زیتون پخته مزه دار”

مواد لازم مخلوط زیتون پخته مزه دار

مخلوط زیتون پخته مزه دار

تهیه مخلوط زیتون پخته مزه دار


طرز تهیه مخلوط زیتون پخته مزه دار

ابتدا فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.بعد در یک ظرف زیتون سیاه را با سیر خرد شده ، روغن زیتون ، فلفل سیاه و قرمز ,آب لیمو و رازیانه مخلوط کنید و هم بزنید.

بعد آنها را روی سینی فر پخش کنید و در حدود 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا زیتون بپزد.بعد از یک ربع پخت زیتون سینی را از فر خارج میکنیم و به صورت گرم در ظرف مورد نظر سرو میکنیم .

این مخلوط به مدت 1 هفته در یخچال می ماند. نکات اگر تمایل به پخت این مواد ندارید میتوانید بعد از مخلوط کردن مواد آنها را در ظرف دربسته و محافظ در برابرنفوذ هوا بریزید و به آن روغن زیتون درحدی که روی تمام مواد را بگیرد بریزید.

مخلوط زیتون پخته مزه دار

با این کار از فاسد شدن مواد جلوگیری میشود.سپس ظرف حاوی مواد آماده را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا جا بیفتتد.

با این کار میتوانید به مدت 20 تا 30 روز مخلوط زیتون را نگه دارید. در این مخلوط میتوانید از زیتون سبز هم در صورت تمایل استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد مخلوط زیتون پخته مزه دار

مخلوط زیتون پخته مزه دار جزو ترشیجات و شور میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مخلوط زیتون پخته مزه دار را می توانید در وعده پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کاپ کیک کدوحلوایی

مواد لازم :
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیره انگور یا شیره خرما ۱/۳ لیوان
ماست ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
پوره کدو حلوایی ۷۵ گرم
پودر دارچین ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
کشمش ۴۰ گرم
گردوی نگینی شده ۳۰ گرم

طرز تهیه کاپ کیک کدو‌حلوایی زنجبیلی - کتاب کاله

دستور تهیه :
آرد، بکینگ پودر، دارچین و پودر هل رو سه بار الک کنید.
تخم مرغ و وانیل رو دو دقیقه با دور تند هم بزنید. شیره انگور یا شیره خرما، ماست، روغن مایع و پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد رو اضافه کنید و ۲۰ ثانیه در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک یکدست بشه. در آخر کشمش و گردوی نگینی شده رو هم بریزید و با قاشق یا لیسک مواد رو هم بزنید.
تا ۲/۳ کپسولها رو از مایه کیک پر کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بزارید بپزه.
به جای شیره انگور یا خرما میتونید از شکر استفاده کنید و نصف لیوان شکر بریزید.
میزان گردو و کشمش اختیاریه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید
میزان هل و دارچین رو با توجه یه ذائقه تون میتون بیشتر بریزید.

منبع: گذری

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

مواد لازم برای فالوده با نودل برنج چینی

  • شکر سفید : 2 پیمانه
  • آب : 2 پیمانه
  • گلاب :1/4 پیمانه
  • نودل برنج چینی :100 گرم

فالوده با نودل

فالوده با نودل

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید.

مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.

بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.

فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.

بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.

فالوده با نودل برنج چینی

نکات تکمیلی در مورد فالوده با نودل

فالوده با نودل جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
فالوده با نودل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

مواد لازم جهت طبخ تاس کباب

  • گوشت گوسفندی 1 کیلو
  • سیب زمینی 2 عدد
  • پیاز 2 عدد بزرگ
  • به 1 عدد
  • هویج 3 عدد
  • روغن زیتون 2 ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

غذای گوشتی

طرز تهیه تاس کباب

برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج وپیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.

سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید .بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه

های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه

مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.

نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب

  1. برای اینکه طعم تاس کباب ایده آل شود می توانید در لا به لای چیدن مواد نمک و فلفل و زردچوبه را بر روی مواد بپاشید.
  2. بعد از اینکه پخت گوشت و مواد به پایان رسید سیب زمینی را اضافه کنید اگر از ابتدا سیب زمینی را اضافه کنید له می شود
  3. تاس کباب به دلیل داشتن به طعم شیرینی پیدا می کند اگر شما تمایل دارید می توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان پخت به تاس کباب اضافه کنید.
  4. برای طعم بهتر می توانید از پودر سیر و یا سیر له شده در درون تاس کباب استفاده کنید.
  5. خوراک تاس کباب را میتوانید در کنار نان و سبزیجات میل کنید.
  6. تاس کباب یکی از غذا های سنتی کشورمان است که بر خلاف اسمش کباب نیست بلکه با گوشت و سبزیجات درست میشود.
  7. از آن جایی که این غذا کاملا بدون روغن درست می شود یک غذای رژیمی و بسیار سالم محسوب می شود.
  8. در بسیاری از مناطق ایران «به» یکی از اجزای اصلی تاس کباب است. در این صورت برای یک تاس کباب 8 نفره یک عدد به درشت کافی است.
  9. اگر دوست دارید مواد تاس کباب کاملا از هم مجزا باشند و له نشوند در تاس کباب گوشت گوسفند یا گوساله بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و با دو لیوان آب به مدت یک ساعت و نیم بپزید. زمانی که گوشت پخت (لازم نیست کاملا پخته و له شود چون یک ساعت دیگر قرار است روی حرارت باقی بماند) سایر مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید.
  10. اگر از گوشت گوساله برای درست کردن تاس کباب استفاده می کنید بهتر است از گوشت فیله گوساله استفاده کنید.
  11. از انواع گوشت بوقلمون، شترمرغ و حتی شتر برای طبخ تاس کباب می توانید استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد تاس کباب

تاس کباب جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
تاس کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

دسر مگنوليا

مواد لازم:

1 ليتر شير

2 عدد تخم مرغ

1 ليوان شكر ريز

5 قاشق نشاسته

ذره‌اي نمك

1 قاشق كره

1 پاكت خامه

نيم قاشق وانيل

160 گرم شكلات

بيسكويت شكلاتي

طرز تهيه:

در قابلمه شير، تخم مرغ، شكر و نشاسته را اضافه و هم بزنيد. بعد بزاريد رو حرارت مرتب هم بزنيد و وقتي غليظ شد كره و وانيل و خامه رو اضافه كنيد و از رو حرارت برداريد. مواد را به دو قسمت تقسيم كنيد و به يك قسمت شكلات چيپسي شكلاتي يا شكلات خورد شده رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا شكلات حل شود. بعد در ظرف سرو بيسكويت رو در شير زده و بزاريد در ظرف سرو و روي اون از مايه ساده بريزيد. بعد از مايه شكلاتي ريخته و با شكلات رنده شده تزيين كنيد.

منبع:cookie

ساندويچ بستني آناناسي /دسر خيلي خوشمزه

سلام به دوستان در اين مقاله از مجله اينترنتي مطلبك طرز تهيه دسر بستني آناناس را به شما در وبلاگ آشپزي آموزش مي دهيم .براي يادگيري اين دسر بستني با ما همراه باشيد

مواد لازم ساندويچ بستني آناناسي:

خامه: دو و يك دوم پيمانه

اسانس نارگيل: يك چهارم قاشق چاي خوري

شير عسلي: يك پيمانه

آناناس (خرد شده): يك پيمانه

شكلات سفيد (ذوب شده): يك پيمانه

كمپوت آناناس: 8 برش

پودر نارگيل (برشته شده): يك پيمانه

گيلاس: براي تزئين



طرز تهيه ساندويچ بستني آناناسي :

براي تهيه بستني اول خامه، اسانس نارگيل، شير عسلي و آناناس خرد شده را در مخلوط كن بريزيد و بزنيد تا مخلوط شوند . تا صاف و يكدست شوند. اين مخلوط را درون ظرف مناسبي بريزيد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و حدود 6 ساعت در فريزر قرار دهيد تا يخ بزند.

در اين مرحله چهار برش آناناس را در ظرف تختي قرار دهيد. مخلوط آناناس يخ زده كباب كوبيده را از فريزر خارج كرده و با كمك اسكوپ بستني آن را تراشيده و روي برش هاي آناناس بگذاريد.

بقيه برش هاي آناناس را به صورت ساندويچ روي آنها قرار داده و كمي فشار دهيد و به مدت 30 دقيقه فريز كنيد. سپس آنها را تا نصفه در شكلات سفيد ذوب شده فرو كنيد و سپس در پودر نارگيل برشته شده بغلتانيد. روي آنها گيلاس قرار دهيد و سرو كنيد.

منبع:ashpazbashi

اشترودل گوشت

مواد لازم

۴ الی ۵ نفر

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۵۰۰ گرم قارچ

۲۵۰ گرم پنیر موزارلا

۶۰ گرم کره یا مارگارین

۴۵۰ گرم (۳ یا ۴ تا لیوان) آرد گندم

۱/۲ لیوان شیر

۱ قاشق چایخوری نمک برای خمیر

۲ عدد پیاز متوسط

۲ عدد تخم مرغ (به اضافه یک زرده واسه اخرش)

۱/۴ ق سوپ خوری گوجه فرنگی

۲ قاشق سوپ خوری شکر

1 قاشق غذاخوری مایه خمیر

فلفل و ادویه اینام به مقدار لازم

مراحل

ابتدا مایه ی خمیر را با مقداری شیر ولرم (جوری که دستمون نسوزه) و یک قاشق سوپخوری شکر مخلوط کنید و در اون رو ببندید و بگذارید عمل بیاید. (تقریبا ۱۰ دقیقه)

بعد از اون توی یه ظرف دیگه دو تا تخم مرغ رو با همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد بعد کره رو که به دمای محیط رسوندید بهش اضافه کنید.

مراحل دستور اشترودل گوشت و قارچ عکس 1

بعد نمک و یه قاشق چایخوری شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میرنیم. بعد از اینکه مایه خمیر و شیر خوب عمل اومد قاطی این موادمون میکنیم، بعد از اون ۲ تا ۳ لیوان آرد رو روی موادمون الک میکنیم. لیوان چهارم رو نگه میداریم، کنار دستمون، مواد رو اولش با قاشق و بعد از اون با دست ورز میدیم. انقد آرد بهش اضافه میکنیم تا مواد به دستمون نچسبه.

مراحل دستور اشترودل گوشت و قارچ عکس 2

بعد از اون حدود ۱۰ دقیقه کاملا ورز بدید، بعد یه نایلون و چند تا دستمال بندازید روی ظرفتون بذارید جای گرم تا خمیرتون دو برابر بشه حدودا یک ساعت بهش استراحت بدید.

در همین حین پیاز هارو که خورد کردید سرخ کنید، بعد از اون گوشت رو بهش اضافه کنید یکم زردچوبه بزنید بهش، کامل که سرخ شد قارچ رو که ریز کردید اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه و یکم ادویه و رب گوجه فرنگی بهش اضافه کنید و کامل تفت بدید.

مراحل دستور اشترودل گوشت و قارچ عکس 3

بعد خمیر رو بردارید رو تخته مورد نظرتون یکم آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه صاف کنید، طبق مدلایی که تو عکس بالا مشخصه (مرحله به مرحله گذاشتم) اون مدلی خمیر رو با چاقو برش بزنید. بعد از این که داخل خمیر مواد ریختید پنیر بریزید و مدل دلخواهتون بدید و بذارید توی سینی فر. روی اونا رو یکم روغن مایع بزنید بعد زرده تخم مرغ بزنید و یکم کنجد بپاشید، بذارید تو فر به مدت ۲۰ دقیقه یا کمتر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه، بعد فر بالا رو روشن کنید به اندازه ۵ ،۶ دقیقه طلایی رنگ بشه و بعد نوشجان کنید

منبع:nasim95

طرز تهیه سوهان و شیرینی ساق عروس

معروف ترین سوهان ایران متعلق به قمی ها می باشد که به صورت گسترده در این شهر تهیه می شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت خانگی نیز می توان آن را تهیه نمود.

سوهان عسلی

مواد لازم تهیه سوهان عسلی:

عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر( 150 گرم)

خلال بادام :نصف پیمانه (150 گرم)سوهان عسلی

شکر :یک پیمانه سرخالی (150 گرم)

زعفران سائیده :یک قاشق چایخوری

روغن آبکرده :4 قاشق سوپخوری(100 گرم)

طرز تهیه سوهان عسلی :

دستپخت20 : ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.

در ظرفی عسل ، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.

در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام ها هم طلایی شوند.

زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.

برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه ، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید . اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.

در این مرحله ، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.

بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد کاکا کدو حلوایی وخلال پسته روی سوهان ها قرار دهید .

بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.

تاریخچه سوهان

تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می شود؛ حلوایی که در سال های 1289 تا 1290 هجری خورشیدی هنگامی که قرار بود صحن عقیق بارگاه حضرت معصومه در شهر مقدس قم افتتاح گردد.

بزرگان قم اقدام به برگزاری مراسم باشکوهی جهت افتتاح به عمل آوردند و قرار بود ناصرالدین شاه خود برای افتتاح حاضر شود ولی بر اساس مقتضیات زمان به خصوص مسائل امنیتی آن زمان، ناصر الدین شاه جانشینی (رئیس ایل قاجار) را به جای خود جهت مراسم افتتاح به قم فرستاد.باب

در هنگام برپایی مراسم با توجه به آداب و رسوم آن دوره هر یک از بزرگان شهر جهت احترام هدایایی را به نماینده شاه ازقبیل صنایع دستی و … پیشکش کردند و در این بین یکی از بزرگان بنام ملاابراهیم شماعی جهت پیشکش حلوایی که به آن شکر افزوده شده بود به رئیس ایل قاجار که نماینده شاه هم بود تقدیم کرد که ایشان پس از صرف ناهار این شیرینی را میل نمود که با ذائقه اش خوش آمد و با توجه به گفته ها ایشان عنوان کردند که این شیرینی همانند سوهانی که آهن را می برد، غذای مرا برید و هضم کرد. وی درخواست نمود که از این شیرینی مطبوع برای شاه با خود خواهم برد. به این ترتیب از آن زمان نام سوهان بر روی این حلوا گذاشته شد و پس از آن تولید و مصرف سوهان شروع شد؛ که در ابتدا مخصوص بزرگان و اشراف بود. ترکیبات حلوای سوهان در ابتدا شامل: آرد، شکر، روغن، پسته، زعفران، هل و گلاب بوده که به صورت حلوای نرمی طبخ می شده است، ولی کم کم با افزودن ترکیبات دیگری همچون زرده تخم مرغ و نیز جایگزینی آرد جوانه گندم به جای آرد گندم خاصیت سفتی و شکنندگی به این شیرینی افزوده شد که بر میزان ماندگاری محصول نیز افزود.

طرز تهیه شیرینی ساق عروس :

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :
آرد گندم 1/700 کیلو گرم
آرد برنج نرم شده 350 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری پر
شیر سرد 3 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
هل نرم شده 1 قاشق غذاخوری سر صاف
گردو نصف شده برای تزیین به مقدار لازم
پودر قند 400 گرم
روغن جامد 800 گرم
کره محلی 1 کیلو
گردو خرد شده 700 گرم

*مواد داخل شیرینی :

پودر بادام :1 پیمانه
پودر قند :نصف پیمانه
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
هل :1 قاشق چای خوری
شربت بار :به مقدار لازم
شیرینی ساق عروس

طرز تهیه شیرینی ساق عروس :

تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر و وا رفتن ته چین ، وانیل ، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

پس از سپری شدن این زمان ، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید . سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید.

بعد خمیر را به تکه های 2 سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید.

مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن خمیر ،نی داخلش را بردارید و جایگاه نی از مواد میانی پر کنید .

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

منبع : dastpokhte20

طرز تهیه کتلت خوشمزه

طرز تهیه کتلت خوشمزه

با این که درست کردن کتلت کمی سخت و زمان بر است. اما لذت خوردن این غذای خوشمزه با نان سنگک داغ و ترشی سختی کار را از یادتان خواهد برد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک کتلت ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کتلت

  • گوشت چرخکرده 350 گرم
  • سیب زمینی نسبتاً بزرگ 2 عدد
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • پودر سیر 1 قاشق پایخوری
  • پودر پیاز 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کتلت

طرز تهیه کتلت

  • مرحله 1

    ابتدا پیاز را رنده درشت کنید.

  • مرحله 2

    سپس سیب زمینی را رنده ریز کنید.

  • مرحله 3

    گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

  • مرحله 4

    با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.

  • مرحله 5

    بهتر است نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

  • مرحله 6

    سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید. و پس از آن حرارت را کم کنید.

  • مرحله 7

    از مایه کتلت مقداری بردارید و در دستتان به فرم دلخواه که معمولا برای کتلت به صورت بیضی کشیده ست در بیاورید.

  • مرحله 8

    زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.

  • مرحله 9

    تمامی کتلت ها را به همین ترتیب در تابه بگذارید.

  • مرحله 10

    وقتی یک سمت کاملا سرخ و قهوه ای شد برگردانید تا سمت دیگر کتلت نیز سرخ شود.

  • مرحله 11

    توجه کنید که حرارت گاز ملایم باشد تا کتلتها مغز پخت شوند.

  • مرحله 12

    کتلتها را کلفت نگیرید تا خوب پخته شوند.

  • مرحله 13

    با گوجه و خیارشور نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کتلت

سیب زمینی را می‌توانید هم به صورت خام و هم پخته استفاده کنید.

کتلت‌ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

هنگام سرخ کردن، شعله را ملایم کنید تا کتلت‌ها علاوه بر سرخ شدن مغزپخت شوند.

منبع:آشپز

123