آش امام قزوین

يکشنبه 8 دی 1398
0:28
احمد رضایی

مواد لازم برای آش امام قزوین :
برنج:2 پیمانه
گوشت گوسفندی:1 کیلو
آب گوشت:2 پیمانه
پیاز داغ:2 پیمانه
ماش:1 پیمانه
بلغور:1 پیمانه
عدس:1 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه
لوبیا قرمز:1 پیمانه
فلفل سبز:1 یا 2 عدد
دارچین:1 قاشق مربا خوری
روغن:به مقدار نیاز
نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم


طرز تهیه آش
تمام حبوبات را جداگانه از چند ساعت قبل خیس کنید و طی آن چند بار آب آنها را عوض کنید .برنج را هم بشویید.

سپس تمام حبوبات را به همراه برنج ، گوشت ، آب گوشت و مقداری از پیاز داغ ( مقداری برای تزیین نگه دارید)و یکی دو عدد فلفل سبز در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

بعد از کمی پخته شدن مواد ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به داخل بقیه مواد اضافه کنید.

گوشت را پس از پختن ، ریش ریش و یا له کنیدو با کمی روغن تفت دهید و بعد دوباره داخل آش بریزید. برای تزیین آش از پیاز داغ و دارچین استفاده کنید.

اگر لازم بود آش لعاب بیشتری داشته باشد .میتوانید مقداری آرد در آب سرد حل کنید و داخل آش بریزید.


[ بازدید : 151 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دنیای از خوشمزه ها است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]