اُملت گوشت
مواد لازم برای ۴ نفر: – قارچ ۸ عدد
– روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
– آب لیمو به دلخواه
– پیاز متوسط ۱ عدد
– گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
– نمک و فلفل به میزان لازم
– تخممرغ ۸ عدد
– شیر ۲ قاشق سوپخوری
– کره ۴۰ گرم
– خیارشور، تربچه قرمز و جعفری قدری برای تزیین
مواد لازم برای سُس املت:
کره به میزان لازم
سُس کچاپ به دلخواه
قرص عصارة مرغ یا گوشت ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را خوب بشویید و در صافی بریزید تا آب آنها برود. سپس در روغن و همراه آب لیمو آن را تفت دهید. در صورتی که از کنسرو قارچ استفاده میکنید لازم نیست آن را تفت دهید.
سپس پیاز و گوشت را در روغن کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن بیفزایید و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. بعد تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و خوب بزنید. سپس شیر را به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. ماهیتابهای دیگر را گرم کنید و کره را در آن آب کنید. سپس یک قسمت از مایة تخم مرغ و شیر را در ماهیتابه بریزید و آن را بگردانید تا تمام سطح تابه را بپوشاند. بعد یک قسمت از مواد گوشتی را روی آن بریزید و مطابق تصویر املت (تخم مرغ بسته) را بپیچید.بعد از تهیة همة املتها، سُس آماده شده را برای تزیین روی آنها بریزید و اطراف آنها را خیارشور، تربچه قرمز و برگهای جعفری بچینید.
طرز تهیه سُس:
در ظرفی کره را گرم کنید. بعد سُس قرمز (کچاپ) را به آن بیفزایید تا گرم شود. پس از آن قرص عصارة مرغ یا گوشت را پودر کنید و در سُس بریزید و کاملاً مخلوط کنید.
نکته: دقت داشته باشید که بعد از تهیة هر املت، حتماً کف ماهیتابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کنید.
نکته: برای جلوگیری از سوختن کره در ماهیتابه، میتوانید ابتدا کف ظرف را با کمک برس یا پنبه و روغن مایع چرب کنید.
نکته: مواد این دستور را میتوان به دو قسمت تقسیم کرده و در دو نوبت پخت.
نکته: زمانی که گوشت را با قارچ تفت میدهید میتوانید سُس کچاپ را هم اضافه کنید
[ بازدید : 203 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما : ]